• Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Betaal achteraf met Klarna
Home » Verzenden & retourneren

Verzenden en retourneren

 

Verzendinformatie

Nederland gratis verzending op bestellingen boven de € 50. België gratis verzending op bestellingen boven de €75. Als je op werkdagen vóór 15:00 uur een bestelling plaatst, versturen wij jouw pakketje dezelfde dag. Je bestelling wordt na ontvangst van betaling bezorgd door PostNL. 

 

Ruilen & retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Studio Yasmin heb je de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Op dit moment is de koper zelf verantwoordelijk voor het retourneren van gekochte producten. Wij raden aan om het te retourneren met een track & trace code. Als u de bestelling terugstuurt met een track & trace code, vergeet dan niet het bonnetje goed te bewaren tot dat wij je retour verwerkt hebben. Wij bieden geen standaard ruilingen. Mocht je een ​​andere maat, stijl of kleur willen, adviseren wij je een nieuwe bestelling te plaatsen via onze webshop!

 

Oorbellen mogen vanwege hygiëne niet retour gestuurd worden.

 

Let op: Houd er rekening mee dat alleen producten in originele staat en verpakking worden geaccepteerd. Studio Yasmin behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren.

 

Bestelling retourneren

1. Doe de artikelen in de verpakking.

2. Ga naar het retourportaal.

3. Volg de stappen in het retourportaal.

4. Download en print het retourlabel.

5. Plak het retourlabel op je order.
Breng het pakket vervolgens naar het postkantoor.
Let op: De kosten van een retourzending zijn € 3,50. De kosten van een retourzending worden van je terug te betalen bedrag afgehaald.

Voor meer informatie over betaling, verzenden en retour kun je mailen naar onze klantenservice:
info@studio-yasmin.nl

 

Terugbetaling

Na ontvangst van je retourzending duurt het maximaal 14 werkdagen tot dat het geld terug op de     bankrekening wordt gestort die je gebruikt hebt tijden het plaatsen van de bestelling.